Rykten angående LG G Flex 2 har nu nått oss, LG tycks gå en oväntad väg med den nya böjda telefonen.

Nu har det äntligen börjat komma lite rykten om väljer att krympa telefonen, det är förståeligt då första G Flex är utrustad med en stor 6″ skärm. Det andra är att den ska släppas innan året är slut, dock är det endast Sydkorea som gäller (till en början).

Med en mer ”kompakt” design

Det är en högt uppsatt anställd för LG i Indien som läckt information om den nya telefonen och det han kan säga än så länge är i stort sett att LG G Flex 2 kommer vara mer kompakt. Troligtvis sjunker storleken ner mot iPhone 6 Plus och Samsung Note Edge vars skärmar är mellan 5,5 – 5,7″. Upplösningen på skärmen sägs bli betydligt bättre än föregångaren, vars upplösning var 720p. Enligt källan så ska skärmens upplösning vara ”Better than FullHD” vilket borde betyda en QHD-skärm.

Hur blir det med hårdvaran?

Resterande hårdvara är ännu okänd, men ska vi spekulera så blir det troligtvis en Snapdragon 801 på cirka 2,5GHz med 3GB RAM. Detta är såklart endast våra spekulationer, men ser man på trenden som varit under hösten så är Snapdragon 801 fortfarande populär och RAM-minnet har hoppat upp till 3GB på de flesta dyrare telefoner.

Denna artikel kommer uppdateras allt eftersom vi får information om LG G Flex 2!

Källa:
Gizbot

Tidigare artikelTest: Huawei MediaPad Honor X1
Nästa artikelVideo: Microsoft köper upp Mojang

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn