Blizzard har släppt en liten uppdatering gällande Diablo IV och det går enligt planerna, en game-beta är nära samt en öppen beta nästa år.

Jag är nog inte ensam om att verkligen hoppas på att Diablo IV ska bli det spelet som vi så väntat på och hoppades lite att Diablo 3 skulle vara när det släpptes. Blizzard ser dessutom som att dom lärt sig av sina misstag gällande Diablo IV och vill fylla spelet me så mycket content som möjligt samt ha ett end game som håller kvar spelarna.

I en liten ”developer update” (se nedan) som Blizzard släppt så berättar utvecklarna själva nu att dom närmar sig att släppa en ”end game-beta” till sina betatestare, det är lite här det förmodligen blir avgörande om när spelet ska släppas och om det är tillräckligt med ”end game-material”. Det vi vet är att just end game kommer att innehålla Helltide, Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred och Paragon Boards, men detta kommer utökas med tiden.

Dom som kommer bli utvalda för betatest i Diablo IV är dom spelarna som Blizzard ser har spenderat mycket tid i Diablo II: Resurrected, Diablo III och Diablo Immortal. Denna stängda betan kommer bli spelbart på PC, Playstation och Xbox.

Blir man dock inte utvald behöver man inte vara allt för ledsen då Blizzard har planer på att köra en öppen beta början på 2023, men detta gissar jag på om allt går som det ska med den stängda betan och spelarna är positiva förstås.

Tidigare artikelTest: Logitech G413 SE
Nästa artikelXbox är inte färdiga med att köpa upp spelstudios

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn