Tesla Cybertruck

Det är mycket snack om Teslas lansering av Cybertruck som börjat rullas ut till kunder nu, men det finns en liten notis i kontraktet man skriver på.

Tesla själva har inte partat om detta, men tittar man på beställningsavtalet så står det att man inte får sälja sin Cybertruck man beställer, detta gäller bilens första år.

Skulle man bryta mot detta så kommer Tesla att förhindra denna överföring av ägarbyte samt att Tesla kan kräva ett skadestånd på 50 000 dollar och sist men inte minst så kommer Tesla aldrig mer att sälja sina bilar till den personen.

Det är nog första gången som vi hör att en tillverkare vill bestämma hur länge eller om du ska äga en av deras bilar, Tesla är som vi redan vet lite unika på många sätt, men detta tar kanske priset.

UPPDATERAT 16/11-2023:

Tesla har nu tagit bort kravet om att man inte får sälja sin Cybertruck första året. Någon riktig förklaring har vi inte fått, men nu är det frittfram att köpa en Cybertruck och sälja den inom ett år om man inte är nöjd eller helt enkelt vill bli av med den.

Tidigare artikelValve överraskar med Steam Deck OLED
Nästa artikelBaldur’s Gate 3 storvinnare på årets Golden Joystick Awards

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn