Steelseries har nu presenterat nya Arctis 9 som gör det möjligt att koppla upp sig antingen med dongle eller bluetooth.

Steelseries behåller samma design som dom haft hos tidigare Arctis-modeller med materialval som gör att headsetet är gediget. Huvudbandet som annars brukar hos många andra tillverkare vara ganska klent har Steelseries fortsatt med sin metallbåge som verkligen får headsetet att skrika kvalitet.

Högtalarelementen i Arctis 9 är på 40 millimeter vilket är samma som Arctis 7, bra tryck i ljudet.

Kåporna som går över örat är tillverkat av Airweave-textil vilket ska ge bättre komfort och framför allt lufta så det inte blir så svettigt.

Arctis 9 kommer vi kunna vara uppkopplad mot flera enheter samtidigt, ett bra exempel är att man kan vara uppkopplad mot sin telefon via bluetooth samtidigt som man är uppkopplad mot sitt Playstation 4 för att i sin tur höra båda ljuden samtidigt, perfekt för Discord på telefonen eller om det skulle komma in ett samtal.

Det går enkelt att välja hur mycket man vill höra av ett specifikt ljud som är inkopplat mot headsetet via ett reglage på vänstra kåpan, på högra kåpan har vi all volym samt möjligheten till att stänga av mikrofonen om behovet skulle finnas.

Steelseries Arctis 9

batteritiden ska enligt Steelseries ligga på ungefär 20 timmar oavsett hur man kopplar upp sitt headset. Det tråkiga är dock att Steelseries fortsätter att envisas med Micro USB istället för USB-C. Arctis 9 kommer kunna användas med PC, PS4 Nintendo Switch (endast dockat läge) men även med vissa VR-headset.

Steelseries Arctis 9 går att köpa redan nu via Steelseries hemsida och priset ligger på 2 199 kronor.

Tidigare artikelApple presenterar nya iPad Air med ny design
Nästa artikelWithings presenterar hybridklockan ScanWatch

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn