Frågan som många fortfarande ställer sig är om vi nånsin kommer få se Skull and Bones släppas, det blir inte i år som det ser ut nu.

Tyvärr kommer vi inte få leka pirater i år, i alla fall inte i Skull and Bones som var tänkt att släppas 8 november. Ubisoft har via Twitter meddelat lite i sista stund att spelet kommer flyttas fram och detta fastän att spelet är ”Färdigt” enligt dom själva.

Anledningen till att man flyttar fram spelet med flera månader är enligt Ubisoft för att dom har fått bra feedback från dom tekniska testerna dom haft och det finns en del polering och balansering att lösa innan lansering. Jag skulle nog gissa på att det är mycket mer än så med tanke på kritiken Ubisoft fått gällande spelet och att hypen för spelet är långt ifrån där dom förmodligen hade hoppats på.

Jag tror dock att denna försening av Skull and Bones kan vara slutet för spelet, intresset för detta piratspel försvinner allt mera och när väl blir dags den 9 mars 2023 så har hypen dött ut helt.

Jag hoppas att jag har fel, jag gillar piratspel och potentialen finns i Skull and Bones, vi får bara hoppas att Ubisoft spelar dom rätt och ger fansen det vi faktiskt vill ha. Som det ser ut nu så är fokuset på skeppsstriderna.

Skull and Bones kommer istället att släppas den 9 mars 2023, vi får hoppas det är sista förseningen. En öppen betatest kommer att ske inom en snar framtid, exakt när vet vi inte.

Tidigare artikelTest: AOC U32U1
Nästa artikelGoogle väljer att stänga ner Stadia

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn