Satisfactory kommer att lämna early access i år

109

Svenskutvecklade Satisfactory har varit i early access sedan 2019, men i år kommer dom att komma i fullversion som innebär mycket nytt.

Under fem års tid så har svenska Coffee Stain utvecklat Satisfactory som än idag är i early access. Men nu meddelar utvecklarna att dom börjar känna sig redo att släppa spelet i full version och helt enkelt lämna early access.

I ett nytt klipp som ni kan se ovan så pratar man om att Satisfactory kommer komma som v.1.0 som sker någon gång under 2024, detta betyder alltså att spelet inte kommer få några fler uppdateringar utan istället kommer hela teamet fokusera på att utveckla färdigt spelet istället.

Coffee Stain har alltså full fokus på att få färdigt Satisfactory till v.1.0 och inte några uppdateringar. Det kommer dock fortfarande hållas en stängd betatest för att få ett så bra spel som möjligt.

Men även när v.1.0 släpps av Satisfactory så kommer det inte ta slut där, Coffee Stain har nämligen planer på att fortsätta uppdatera spelet med nytt innehåll och om det blir i form av DLC eller gratis uppdateringar är ännu inte spikat.

Tidigare artikelThe Last of Us 3 mer eller mindre bekräftat
Nästa artikelStarfield kan komma att släppas på Playstation 5

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn