Dreame presenterar X40 Ultra

114

Dreame har nu presenterat en ny robotdammsugare i X-serien vid namn, X40 Ultra. Kommer med flera nyheter men en lite mer unik sådan.

Dreame X40 Ultra är en efterföljaren till Dreame L20 Ultra som redan varit omtyckt av många men där Dreame är säkra på att många kommer gilla X40 Ultra ännu mer.

Dreame X40 Ultra kommer både kunna dammsuga och moppa golvet, något som kanske inte är så nytt och unikt idag, men en nyhet är vad Dreame kallar för Dual Flex-arm som ska göra det möjligt för dammsugaren att komma åt svåråtkomliga platser.

Sugförmågan hos Dreame X40 Ultra är 12 000 Pa och kommer med en allt-i-ett-basstation som kan tömma behållaren men även rengöra moppen när den används och i sin tur fylla på med nytt rengöringsmedel vid behov.

Är man orolig för att behöva hålla koll på basstationen så kan man vara lugn, enligt Dreame ska den klara sig upp till 75 dagar innan den behöver tömmas och underhållas.

Är man sugen på Dreame X40 Ultra så får man även betala en lite större slant än man annars är van vid, prislappen ligger på 15 999 kronor.

Dreame X40 Ultra

Tidigare artikelBatman Arkham Shadow kommer till Meta Quest 3
Nästa artikelStarfield får en stor uppdatering och markfordon är på gång

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn