Många väntar på att få höra eller se något gällande Apple Watch 2, men vad vet vi hittills?

Det första många undrar är NÄR vi ska få se Apple Watch 2 och enligt flertalet analytiker och spekulationer så kommer Apple att visa upp nästa generation Apple Watch på årets WWDC som Apple brukar hålla under juni månad, tyvärr har inga datum bekräftats ännu.

Att denna informationen kommer just nu är att Apple Analytikern Brian White är i Kina och har förmodligen fått information från olika komponenttillverkare om när man ska förbereda för Apple Watch 2.

Den andra frågan som många ställer sig är HUR kommer den nya klockan att se ut och nu har det kommit uppgifter om att Apple kommer behålla samma design med att göra klockan betydligt tunnare, mellan 20 till 40 procent tunnare och bättre hårdvara. Analytikerna verkar inte vara riktigt överens om hur designen kommer att se ut som där andra analytiker tror att det kommer bli exakt samma design som det är idag fast betydligt bättre prestanda samt batteritid och med största sannolikhet möjligen att koppla upp sig mot wifi utan en iPhone.

Det vore nog inte helt dumt att göra Apple Watch 2 IP67-verifierad så man kan använda den i vatten bland annat utan att oroa sig.

Källa: Apple Insider & Macrumors

 

Tidigare artikelRykte: Jobbar Microsoft på en mindre Xbox One?
Nästa artikelNyhet: Jaybird uppköpta av Logitech

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn