Är en ny uppdatering till Playstore på väg?
Kan en ny uppdatering vara på väg till Googles Playstore? Senaste gången som Googles appbutik fick en uppfräschning i gränssnittet så kallades den fortfarande för Android market, och vid det tillfället så uppdaterades applikationen till Androids riktlinjer för hur en applikation ska se ut.

playstore4

Men nu verkar det alltså som om det är en ny uppfräschning på gång enligt Youtube anställda Eileen Rivera som laddat upp en bild på en ny startskärm i Playstore på Google+. Det vi kan se på bilden är att Googles olika delar av Playstore, appar, böcker, film, tidningar och musik samt spel som verkar ha blivit uppdelat från appar och har nu en egen kategori ligger överst på startskärmen.

Under länkarna till huvudmenyerna så verkar det vara olika förslag på appar för att de ska vara enklare att ”upptäcka” och vi får vänta och se hur mycket just den delen av startskärmen skiljer sig från dagens Playstore där vi endast möts av appförslag i ett metrogränssnitt.
Just nu så det ut som att appen genomgår ett betatest bland Googles anställda men eftersom att någon laddat upp en bild på den nya versionen så kan en release inte vara allt för avlägsen in i framtiden.

Källa: +Eileen Rivera

Tidigare artikelVideo: Trailer för Black Ops 2:Uprising
Nästa artikelSpel: Angry Birds Friends -snart mobilt

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn