Razer har uppdaterat sin Blade Stealth 13 som bland annat får OLED-skärm samt ny hårdvara som är nästan tre gånger snabbare.

På Razers första RazerCon som man höll i den 10 oktober så hade dom en och annan nyhet, en av dessa nyheter är Blade Stealth 13 som får sig ett rejält lyft på olika sätt.

Under skalet hittar vi nu Intels senaste 11:e generationen Core i7-processor som har en turbo boost klockad till 4,7 GHz, detta ska göra att denna Blade Stealth är nästan tre gånger snabbare än föregångaren. Men av någon anledning så får vi nöja oss med ett GTX 1650 Ti som jag gärna hade velat se något kraftfullare.

En annan stor nyhet denna gången är skärmen som nu är en 13 tums OLED-skärm med 1080p-upplösning dock kommer den täcka 100 procent i DCI-P3 och ha en högre kontrast än vanligt. Detta är helt klart en skärm som är skapad för bild och videoredigering.

Vill man istället spela på sin Blade Stealth 13 så kan man välja en LCD-skärm på 120 Hz om det kravet skulle finnas.

Nya Razer Blade Stealth 13 kommer börja säljas nån gång under hösten och från priset på denna laptop är 2 000 euro. Även andra Blade Stealth modeller kommer att få sig en uppdatering.

Tidigare artikelRecension: Mafia: Definitive Edition
Nästa artikelThe Medium har fått ett släppdatum

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn