Nothing har nu visat upp sin nya generation trådlösa hörlurar som till designen känns igen men som bland annat får ChatGPT-integrerat.

Nothing är inne på sin tredje generation av trådlösa hörlurar Ear, en stor nyhet denna gången är att dom har skippat siffran helt och kallar dom endast för Ear och Ear (a).

Designen på dessa nya hörlurar känner vi igen, det skriker mer eller mindre Nothing om dom, vi har även fått en ny färg som är Hello, Yellow.

Men det är under skalet som det har hänt mest, enligt Nothing själva så är detta deras modell med mest avancerade ljud någonsin och detta tack vare ett skräddarsytt 11mm element med en keramisk diagrama som ska ge bättre och klarare ljud än tidigare.

Nothing Ear

Även brusreduceringen har fåt sig ett lyft och detta tac kvar en ny Smart ANC-algoritm som automatiskt ska anpassa brusreduceringsnivån. Nothing säger även att nya Ear ska ha dubbel brusreducering i jämförelse med Ear (2) som hade detta på 45 dB.

Batteritiden för Ear är totalt 40,5 timmar medan Ear (a) hamnar på 42,5 timmar, dock finns det stöd för snabbladdning som på 10 minuter kan ge hela 10 timmars batteritid. För att göra allt detta möjligt trådlöst så har dessa nya lurar stöd för Bluetooth med LHDC 5.0 och LDAC codec.

Nothing Ear

En annan trevlig nyhet med båda lurarna är att det kommer finnas inbyggt stöd för ChatGPT så man kan ha en AI-konversation, som vi annars är vana vid att prata med Google Assistent eller Siri kan vi nu göra detta direkt med ChatGPT.

Nothing Ear kommer att kosta 1 890 kronor medan Ear (a) går på 1 290 kronor, båda kommer att ha säljstart 22 april.

Nothing Ear

Källase.nothing.tech
Tidigare artikelRazer nya LED-belysta musmatta Firefly V2 Pro
Nästa artikelKingdom Come: Deliverance II har offentliggjorts

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn