En exklusiv Acer Aspire R7 ”Star Trek Into Darkness” auktioneras ut på eBay.

Acer och Paramount Pictures utvecklade tillsammans i samband av lanseringen av filmen ”Star Trek Into Darkness” en version av Aspire R7 Limited Edition. Den tillverkades i endast 25 exemplar och ingen har hittills varit till salu. Men nu kommer alltså ett av dessa exemplar auktioneras ut på eBay. All vinst doneras till två välgörenhetsorganisationer: The Mission Continues och Rädda Barnen.

Det enda existerande Limited Edition-paketet ”Star Trek Into Darkness” innehåller en Acer Aspire R7 med en Star Trek-logo i rostfritt stål med sandblästrad finish och polerad yta. Dessutom kommer den med ett skyddshölje med samma tema. Paketet innehåller också en ”Star Trek Into Darkness”-poster undertecknad av filmteamet och annat innehåll, t.ex. bilder och videoklipp, Star Trek soundtrack och spel. Allt paketerat i en unik förpackning med ett Limited Edition-certifikat från Acer och Paramount Pictures.

Den exklusiva datorn helt i rosfritt och med Star Trek-lootypen, kommer definitivt väcka avund hos alla Star Trek-entusiaster. Aspire R7 är utformad för optimal ”touch and type” där tangentbordet är omplacerat och pekskärmen är högupplöst och monterad med Acers Ezel” gångärn. Det betyder att skärmen kan ställas in på många olika sätt. Den kan lutas, vändas, ligga platt eller flyta ovanför tangentbordet. Aspire R7 är bestyckad med 3:e generationens Intel Core i5-processor, 15,6-tums pekskärm med Full HD (1920×1080), och den har en stor 500GB hårddisk med GB SSD samt Windows 8.

Acer kommer även auktionera ut två Star Trek Into Darkness-affischer som har signerats av filmteamet. Besökare på Computex kan från och med nu fram till 8 juni beskåda datorn i Acers monter.

Detta exklusiva paketet presenteras just nu på eBay och budgivningen startar den 14 juni och avslutas den 24 juni. Mer information om auktionen på www.ebay.com/theonlyone.

Acer_Apire_R7_STID_LtdEd

Tidigare artikelNyhet: Acer presenterar nya stationära datorer
Nästa artikelMario & Luigi får ett eget 3DS spel

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn