DJI har nu visat upp sin nya Osmo Pocket 3 som kommer med flera förbättringar såsom större skärm, större sensor och fler funktioner.

DJI Osmo Pocket 3 har blivit en populär liten kamera som egentligen har det mesta man vill ha av en mer simpel kamera som är bättre än telefonen. Visst känner man igen Osmo Pocket 3 med sin design, men vi har nu en större skärm som är 2 tum stor och har stor betydelse med denna kameran.

Det viktigaste för dom flesta är kanske att sensorn har växt till sig, vi hittar nu en CMOS-sensor på 1 tum, detta kommer göra störst skillnad i olika ljusförhållanden. Osmo Pocket 3 har stöd för att spela in i 4K i 120FPS om det är ett måste, finns dessutom stöd för video i 10-bit D-Log M och 10-bit HLG HDR.

DJI Osmo Pocket 3

Enligt DJI så kommer vi kunna spela in i 116 minuter 4K/60FPS eller 166 minuter 1080p/24fps på en laddning, blir det akut med laddning så finns det stöd för snabbladdning som ger 80 procent på endast 16 minuter. Behöver man ännu mer batteritid så kan man köpa till ett batterigrepp som har ett inbyggt batteri på 950 mAh och ska ge över 60% mer inspelningstid.

DJI behåller funktioner som ActiveTrack, ansiktsigenkänning och Dynamic Framing i Osmo Pocket 3, allt för att få till en så bra och stabil videoinspelning som möjligt.

DJI Osmo Pocket 3

DJI Osmo Pocket 3 kostar från 6 899 kronor och då ingår kameran, skydd, sladd och ett grepp. DJI har dock byggt ihop ett Osmo Pocket 3 Creator Combo-paket som kostar 8 599 kronor och då ingår även DJI Mic 2, batterigrepp samt en mini-tripod.

DJI Osmo Pocket 3 DJI Osmo Pocket 3 DJI Osmo Pocket 3

KällaDJI
Tidigare artikelApple One blir dyrare framöver
Nästa artikelMetal Gear Solid 3: Snake Eater får ny trailer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn