Dags för stor Satisfactory uppdatering

236

Satisfactory lever vidare och nu har Update 4 som är en större uppdatering släppts och det finns en hel del nytt att se fram emot.

Satisfactory lever upp till sitt namn när det kommer till att spelet är tillfredställande. Nu har nästa stora uppdatering släppts till spelet vid namnet ”Update 4” och det finns mycket nytt att se fram emot.

Update 4 kommer bland annat att innehålla hoverpack vilket gör det möjligt sväva och lättare komma fram i sin fabrik. Det som skiljer Hoverpack från Jetpack är att Hoverpack går på samma elnätet som fabriken, så det är definitivt byggd för fabriken.

Lite andra nyheter är drönare så man kan förflytta material längre distanser utan problem, det går även att använda drönaren att utforska med. Vi kan nu även montera lampor i eller utanför fabriken för att se bättre men även få till en annan atmosfär i sitt spelande.

Tillslut så har vi nya byggnader och nya maskiner, bland annat Blender, Power Storage och Particle Accelerator.

För att kunna testa Update 4 så måste man nöja sig med ”Experimental version”, men det ska vara tillräckligt stabilt för att kunna spela och testa på alla nyheter.

Tidigare artikelRing presenterar andra generationen av sitt larm
Nästa artikelIntel har nu presenterat Rocket Lake med ny arkitektur

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn