Dell XPS laptop

Dell har nu visat upp hur deras nya XPS-laptops kommer att erbjuda men även hur dom ser ut, designen har äntligen uppdaterats.

Dell gör sig redo för CES 2024 och berättar bland annat att dom har nya XPS-laptops på gång i tre olika storlekar XPS 13, XPS 14 och XPS 16.

Alla tre modellerna har en ny design där Dell byggt vidare på hur XPS 13 Plus såg ut med sin stilrena design och med ett CNC-bearbetat chassi i aluminium som varit omtyckt och passar in i mångas smak.

På alla tre modellerna så är tangentbordet stort och bekvämt att skriva på, vi har dessutom en haptisk pekplatta som dock ser ut att var asvårt att se vart den faktiskt sitter, den vill man se tydligt fastän det kanske inte alltid är så snyggt.

Som vanligt när det kommer till hårdvaran så finns det lite olika alternativ, när det gäller grafikkort så är det Nvidia Geforce RTX som gäller och vi kan välja upp till RTX 4050, när det gäller processor så har vi Intel Core Ultra-processorer som går att välja.

Dell XPS laptop

Är det viktigt med skärm så finns möjligheten att välja till en OLED-touchskärm, det finns dessutom stöd för snabbladdning där vi kan ladda upp till 80 procent på endast 60 minuter.

Hur mycket dessa Dell XPS laptops kommer att kosta samt nät det släpps vet vi inte, men vi hoppas på få denna informationen inom kort.

Tidigare artikelSpelen som kommer till Xbox Game Pass i januari
Nästa artikelRazer nya laptop blir först ut med 240Hz skärm

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn