Det har varit en riktigt lång resa för Tesla med sin Cybertruck, det har definitivt tagit längre tid än väntat men nu verkar dom vara i mål.

Tesla Cybertruck har varit en modell som har varit svår att missa kanske, ingen bli vi sett på svenska vägarna precis men borta i USA verkar det hända en hel del.

Nu meddelar Tesla att man från och med den 30 november kommer börja leverera dom första Cybertruck bilarna till kunderna, det blir då alltså fyra år efter att modellen visades upp för första gången.

Tesla Cybertruck kommer att tillverkas i deras Gigafactory i Texas som just nu ska ha en kapacitet att klara av att bygga 125 000 bilar om året, målet är dock att till 2025 kunna få upp denna siffran till 250 000 bilar om året.

Tesla räknar heller inte med att få någon lönsamhet på Cybertruck förrän efter 12-18 månader, vi får hoppas att bilen är såpass eftertraktad.

Men fastän att dom första bilarna ska levereras sista november så har varken prislappen eller bilen specifikationer spikats än, dessa saknas på Teslas hemsida.

Källatesla
Tidigare artikel14 anledningar att använda skärmskydd
Nästa artikelGlorious Gaming släpper två nya möss

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn