Analogue Pocket

Är man sugen på en Analogue Pocket så har vi nu fått reda på att fler färger är på gång, men det gäller nog att vara snabb.

Analogue Pocket är en ny modern konsol som påminner väldigt mycket om Game Boy på ett bra sätt. Men det finns ju självklart anledning till detta, men hjälp av en Analogue Pocket kommer man kunna spela Game Boy, Game Boy Color och Game Boy Advanced spel direkt på konsolen, då menar jag från spelkassetterna.

Analogue Pocket har en skärm på 3,5 tum LCD med upplösning på 1600 x 1440 pixlar, för att jämföra detta med första generationen Game Boy är det 10 gånger så hög upplösning, rejält lyft.

Men förutom att spela Game Boy-spel på Analogue Pocket så kommer det även gå att köpa till adaptrar för att spela bland annat Game Gear och Neo Geo Pocket Color, men det tar itne slut där. Vill man så kommer man längre fram kunna köpa till en dockningsstation för Analogue Pocket så man kan koppla in sin TV samt bluetooth-handkontroller.

Analogue Pocket är ingen ny konsol, släpptes första gången redan 2020, men har hyllats gång på gång samt att konsolen ständigt är slut i lager hos Analogue.

Den stora nyheten nu är att Analogue Pocket kommer i lite nya färger som är Indigo, Blue, Green, Orange, Rosa, Red, Silver och Yellow. Dessa färgerna ska vara lite av en hyllning till Game Boy Pocket och Game Boy Advanced.

Är man snabb nog kan man köpa Pocket Classic Limited Editions för 250 dollar, men misstänker det kommer gå fort och den hinner ta slut.

Analogue Pocket

Källaanalogue.co
Tidigare artikelMysiga Bluey: The Videogame har fått sin släpptrailer
Nästa artikelVolkswagen har prissatt nya Passat i Sverige

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn