Elon Musk gör det igen och rör om det rejält i grytan för Twitter som ser ut att byta namn till X och Twitter fågeln försvinner.

Elon Musk meddelade på Twitter under helgen att dom håller på att byta namn från Twitter till X och om man känner Musk så vet man att han är lite besatt av bokstaven X sedan tidigare.

Musk meddelade även att man kommer ersätta den kända Twitter fågeln med ett X samt att den blå färgen ersätts med svart. Musk vill kort och gott göra om gamla Twitter helt, sedan några år så äger Elon Musk redan domänet X.com.

Tittar man bakom kulisserna så bytte Twitter namn som företag till X Corp redan i april i år, så att Twitter byter namn till X är inget som Elon Musk plötsligt kom på.

Musk har tidigare pratat om att han vill göra sitt Twitter eller nu X till en superapp väldigt lik WeChat i Kina som är en app som har allt såsom chat, shopping, sociala medier, spel m.m. Detta är något som kommer ta lång tid men jag tror samtidigt att Musk kan lyckas och skapa ett större intresse för detta.

Tidigare artikelChatGPT kommer äntligen till Android
Nästa artikelSpotify höjer sina priser

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn