Vi fyller nu ett år och kommer fira detta med en tävling med bidrag från Buffalo!

TeknikHype har varit aktiv i ett år nu, detta vill fira med en tävling som är sponsrad av Buffalo och Mytrendyphone.se. Vi kommer tävla ut priser för 1000-tals kronor som tack till alla er som följt oss detta året och som har hjälpt att oss att komma dit vi är idag!

Till skillnad från våra tidigare tävlingar så kommer denna tävlingen utgå från teknikhype.se och spridas över alla våra sociala medier. För att vara med och tävla så följer du reglerna nedan.

Regler

  • Följ teknikhype på det sociala mediet du vill vara med att tävla på. Hittar du oss inte så har vi snabblänkar längre ner
  • Skriv ditt bästa teknik/spel-minne, din första mobil? Första gången du klarar Super Mario till NES? Eller varför inte första gången du tittade på en 4K-skärm? Vi vill veta vad du prioriterar i ditt huvud!
  • Tagga inlägget med hashtagen: #teknikhypeminns
  • Endast ett bidrag per tävlande
  • Bild är inget krav, men det skadar aldrig med ett passande foto till ditt minne
  • Tävlingen kommer vara aktiv på följande sociala medier:
  • Tävlingen avslutas 23 februari

Priser

1:a pris

2:a pris

  • Presentkort på 200 kronor på mytrendyphone.se

Tack till alla er som hjälper oss att nå våra mål, utan er så är TeknikHype ingenting! Hoppas ni vill följa oss ännu ett år med alla våra planer och mål!

Vinnare!

Vi har nu utsätt vinnarna i tävlingen! Det har varit flera fina bidrag, men här kommer pristagarna:

1. Christina Frisberg

Värsta/bästa minnet hände för mycket länge sedan, kanske 25 år sedan. Mannen i familjen köpte Super Mario Bros till sonen och blev så fast i spelet själv så pojken fick stå bredvid och tjatade om att få spela, mannen säger bara snart, snart. Sedan kom morfar på besök och mannen spelar bara på och säger hej till svärfar när morfar kom och hej då när morfar gick hem igen någon timma senare. Sonen i huset blev ju mer och mer förtvivlad. Jag kan säga att det var en strid på kniven varje gång de skulle spela, vem som skulle få börja. 🙂

2. Daniel Börresen

Året är 1988 och jag går på lågstadiet. Julen -87 (tror jag) fick vår familj NES och pappa och jag spenderade många timmar framför TV:n.
Spelet med stort S fick jag av min far när jag hade influensa och det blev en succé hos mig och mina vänner som också hade fått det.
Jag talar naturligtvis om  *The Legend of Zelda* .
Veckans höjdpunkt, och mitt bästa spelminne, var när vi på fredagarna efter skolan samlades hos någon av kompisarna och en efter en turades om att spela. Det mynnade ut i att jag varvade spelet på ca 2.5 timmar vilket vi då tyckte var fantastiskt bra (har ingen aning om hur lång tid jag skulle behöva i dag).
Jag har kvar konsolen och alla spel, de står tyvärr i sommarstugan. Annars hade jag fotat det, men det fick bli en bild på spelkassetten.

Tack alla andra som deltagit!

Tidigare artikelPodcast: TekniCast #53
Nästa artikelRykte: Windows 8.1 släpps i april

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn