Steelseries fortsätter att släppa nyheter och nu är det dags för Arctis-kollektionen att växa till sig med Arctis Nova-lurar.

Arctis Nova kommer att bestå av tre olika modeller Nova 1, Nova 3 och Nova 7. Tittar vi på Nova 7 som är värstingmodellen av dessa tre så har vi här ett trådlöst headset med stöd för 360 graders spatial Audio. Detta ska ge ett ”fylligare” och ”rymligare” ljud men då gäller det också att ens system som används har stöd för detta. Det trådlösa kopplas upp via 2,4GHz eller Bluetooth, går precis som tidigare att koppla upp sig mot sin PC och telefon samtidigt.

Nova 7 kommer dessutom att ha stöd för en brusreducering men hur mycket den är att ha återstår att se, det finns även snabbladdning där 15 minuter laddning ska ge över sex timmars användning. Totala batteritiden ska ligga på 38 timmar.

Nova 1 och 3 är ganska likvärdiga med sin låga vikt och här är det 3.5mm-port som gäller, inget trådlöst. Det som skiljer dessa två är RGB-belysningen på öronkåporna som endast Nova 3 har.

Är man sugen på Steelseries nya Arctis Nova-lurar så går dom att köpa redan nu, priserna ser ut som följande:

  • Steelseries Nova 1 – 749 kronor
  • Steelseries Nova 3 – 1 199 kronor
  • Steelseries Nova 7 – 2 199 kronor

Tidigare artikelDestiny 2 nästa expansion är Lightfall
Nästa artikelSonic Frontiers har fått ett släppdatum

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn