Nintendo har presenterat sin nya konsol i detalj nu men vad vore en konsol utan sina spel?

Vi kommer med största sannolikhet ha en hel del bra spel att se fram emot till Nintendo Switch, i skrivande stund så utvecklas över 80 spel till konsolen från flera olika utvecklaren.

nintendo-switch-utvecklare

Vi kommer inte gå igenom alla spelen vi några av dem större titlarna som säkert många av oss väntar och väntat bra länge på.

1-2 Switch

För att Nintendo ska presentera sina nya handkontroller Joy-Con på rätt sätt så har man även släppt ett spel som gör att man kan spela tillsammans roligare och mer underhållande än nånsin. 1-2 Switch kommer att släppas i samband med konsolen den 3:e mars.

https://youtu.be/j7p47TOmicQ

Arms

Arms är ett annat spel som man drar nytta av Joy-Con fast denna gången är det boxning som gäller fast en liten annorlunda sådan.

Arms släpps den 3:e mars i samband med Switch.

https://youtu.be/k7s3UB_8dFM

 

Splatoon 2

Vi visste egentligen redan att ett Splatoon skulle komma till Switch men att det skulle bli en tvåa kom som en överraskning. Det blir minst lika färgglatt som i första fast med nya vapen, nya karaktärer och nya banor denna gången.

Splatoon 2 släpps under sommaren.

Super Mario Odyssey

Vad vore en ny konsol från Nintendo om inte Super Mario får vara med i ett hörn. Super Mario Odyssey erbjuder en massa nya världar och det blir mer öppna världar att utforska som i Super Mario Galaxy. En stor nyhet i detta Super Mario är att vi kommer besöka stadsmiljöer vilket vi aldrig tidigare gjort.

Marios mössa ser ut att ha en roll i spelet också då den har ögon på sig, men exakt vad Nintendo tänkt med detta avslöjades inte.

Super Mario Odyssey släpps lagom till julhandeln.

 

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 lever vidare och denna gången i en uppdaterad version där alla DLC:n kommer att ingå som släpptes till Wii U samt att nya karaktärer kommer till från bland annat Splatoon. Det bjuds även på ett nya spellägen Balloon Battle och Bob-omb Blast.

Mycket nytt till ett spel som uppskattas av många.

Mario kart 8 Deluxe släpps den 28:e april.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Det som så många väntat på har nu äntligen fått ett datum och vi har fått se ännu mer av spelet, The Legend of Zelda: Breath of The Wild släpps tillsammans med Switch den 3:e mars.

 

Tidigare artikelAllt vi vet om Nintendo Switch
Nästa artikelDatum för Comic Con Stockholm är spikat

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn