Skull and Bones har äntligen visats upp samt ett släppdatum

133

Det tog många år innan vi äntligen fått se och höra mer om Skull and Bones, nu äntligen och vi har dessutom fått ett släppdatum.

Första gången Ubisoft utannonserade Skull and Bones var på E3 2017, efter det har det varit väldigt dött och spelet har fått sig en omstart i utvecklingen flertalet med gånger.

Men nu äntligen verkar Ubisoft nöjda med spelet, såpass nöjda att dom visat upp en hel del av Skull and Bones både Cinematic trailer men även gameplay som kanske är det mer viktiga för många.

Skull and Bones kommer att utspela sig i den indiska oceanen med en karta som sträcker sig från Afrikas östkust till Malaysia. I spelet kommer vi ha en beställning, vi kommer kunna samla på oss olika material och resurser, utföra uppdrag och kanske det viktigaste av allt att uppgradera sitt skepp och göra det större samt tåligare.

Skull and Bones släpps i år redan som det ser ut nu, datumet som gäller är den 8 november och då släpps spelet till Amazon Luna, Google Stadia, PS5, Xbox Series X samt på PC via Epic Games Store och Ubisoft Store.

Tidigare artikelGollum-spelet imponerar tyvärr inte med sin gameplay
Nästa artikelThe Division kommer till mobilen

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn