Samsung monitor skärm Odyssey OLED G8

Samsung har dragit igång försäljningen i Sverige av årets nya skärmar som bjuder på en blandning och något för dom flesta.

Samsung Odyssey OLED G8 är skärmen för den som vill fokusera på gaming, detta är en 32-tum OLED-spelmonitor i 3840 x 2160 pixlar (4K) och 240 Hz och är dessutom Samsung första OLED-gamingskärm som har stöd för AI-uppskalning vid behov. Prislappen för denna skärm är 16 990 kronor.

Samsung Smart Monitor M8 har fått sig en hel del lyft i form av AI, skärmen drivs nu av AI med NQM AI-processor med stöd för uppskalning till 4K och en perfekt skärm att använda både till datorn eller fristående med streamingtjänster och dylikt. Smart Monitor M8 kommer att kosta 8 690 kronor.

Samsung ViewFinity S7 är skärmen för den lite mer kräsne och jobbar mycket med content, denna skärmen har stöd för HDR10-färger med djupare färgkontrast och allt detta i UHD-upplösning 32 tum. En trevlig nyhet med ViewFinity S7 är att den kommer med ett Easy Setup-stativ som inte kräver verktyg för att sätta upp. Är man sugen på ViewFinity S7 så kostar denna 4 690 kronor.

Tidigare artikelBaldur’s Gate 3 får moddstöd i september
Nästa artikelAMD presenterar Ryzen 9000 Series

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn