Samsung Galaxy SmartTag 2

Samsung har nu släppt sin andra generation av SmartTag som får en ny design men även bättre batteritid och lite nya funktioner.

Samsung Galaxy SmartTag 2 har presenterats som är en liten pryl ganska bra att investera i för att hålla koll på väskor och andra prylar.

Galaxy SmartTag 2 kommer med flera nyheter, bland annat får vi en ny design som är lite mer tilltalande och mer användbar. Batteritiden ska också förbättrats upp till 50% mer vilket ska nu klara av upp till 700 dagar i energisparläge, kör man i standardläget så är det 500 dagar som gäller. Taggen är dessutom IP67-klassad nu så den är skyddad mot damm och vatten.

En ny funktion som Galaxy SmartTag 2 utrustats med är stöd för UWB (Ultra-Wideband) vilket bland annat gör det mycket lättare att hitta om man till exempel äger en Galaxy S23. Men dessa taggar är även uturstade med NFC så alla telefoner med NFC-scanner kan läsa av taggen.

Galaxy SmartTag 2 kommer man åt oavsett om man har Samsung eller inte, gäller bara att ha en NFC-läsare eller via webbläsaren.

Är man sugen på att köpa Galaxy SmartTag 2 så kostar en tagg 449 kronor, men säljs även i 4-pack för 1499 kronor.

Samsung Galaxy SmartTag 2

Tidigare artikelNanoleaf på gång med julgransbelysning
Nästa artikelDiablo IV släpps på Steam

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn