Xperia Blog har släppt en hel del nya bilder på mjukvaran i den ryktade Xperia Z2 (Sirius), här har vi en del info om telefonen.

Xperia Z2 (Sirius) blir allt mer verklighet, nu har det släppts en hel del bilder från mjukvaran i telefonen. Naturligtvis är det Android 4.4 som gäller och förutom vissa utseendejusteringar så finns det en hel del nya funktioner som är efterlängtade. De funktioner som lagts till är inga revolutionerande, men saknade. Det är en hel del från Samsung, detta gör mig lite rädd för att telefonens flyt blir därefter.

Rent utseendemässigt så är det mest transparens både uppe och nere vilket ser betydligt fräschare ut och ger skärmen ett större utseende. När du väl dragit ner notislisten så kan du välja mellan notiser och ”quick settings”. Men om vi går till funktioner.

Kameran har fått en del nya grejer så som slow-motion film och 4K upplösning. Det finns också en hel del nya val vad gäller vitbalans vilket förbättrar bilderna i olika ljusförhållanden.

Skärmen har också fått en hel del nya funktioner så som double-tap för att tända skärmen och användning med handskar. Sony har också börjat använda proximity-sensorn för att svara på samtal. Har du tröttnat på att skärmen slocknar när du läser en längre text eller visar bilder för dina vänner? Nu har Sony lagt till funktionen som håller skärmen vaken sålänge du tittar på den.

Vill du ha det enkelt så har Sony nu lagt till två olika hemskärmar, enkel och vanlig. Den enkla har större ikoner och val för dina favoritkontakter direkt på hemskärmen.

Förutom ovan nämnda förändringar så finns det lite småskillnader så som val av standard SMS-app, genväg till Whats New och en hel del mer.

Här nedan har ni bilder på hur det ser ut och de olika inställningarna.

Källa:
Xperia Blog

Tidigare artikelNyhet: ComHem lägger till Netflix i TiVo
Nästa artikelRykte: Xperia Z Ultra Wifi bekräftad?

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn