Det är Eldar Murtazin, en välinformerad bloggare gällande just läckor som säger att Samsung Galaxy S5 kommer att lanseras i februari.

Murtazin säger att Galaxy S5 kommer att presenteras på söndagen 23 februari och att den kommer att finnas i butik till slutet av april.

Det finns inget som vi kan göra för att bekräfta det Murtazin säger, men det är heller ingen direkt osäkerhet i dessa påståenden, och för att tro mera på dessa rykten så hade faktiskt Eldar Murtazin rätt om lanseringsdatum för Galaxy S4 nästan precis på dagen förra året.

Rykten om att Samsung har påskyndat lanseringen av S5 har cirkulerat det senaste halvåret nu. Koreansk media rapporterade att en högt uppsatt person inom Samsung hade sagt inofficiellt att enheten kommer att lanseras runt MWC i år, Samsung varken bekräftade eller nekade till dessa påståenden, men 9 januari sa en annan chef officiellt att enheten kommer att släppas till slutet av april, vilket borde betyda att den avtäcks under februari, mars någon gång.

Vidare så ”bekräftar” Murtazin även specifikationerna, 5.25 tums 2K display, Snapdragon 800, 3 GB ram, såväl som en ny variant av TouchWiz systemet, visserligen under ett nytt namn men att det i grunden är ifrån TouchWiz.

 

Källa: androidauthority

Tidigare artikelNyhet: LG G-flex kommer till Sverige nästa månad
Nästa artikelRykte: Titanfall kan bli öppen beta

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn