Det har länge ryktats om en tablet från Nokia, kan det vara dags nu?

Nokia som alltid legat i framkant när det kommer till mobiler har under de senare åren legat några steg bakom. De tycks inte släppa det starka samarbetet med Microsoft, inte ens för att göra en alternativ serie med Androidmodeller (vilket troligtvis skulle vara bra för dom). Nokia ansökte för ett tag sedan om varumärket Nokia Zoom vilket sägs vara till mobiler och tablets med bättre kamera (väldigt mycket som Samsung).

Enligt Ubergizmos källa så väntas Nokia släppa tablets i Nokia Zoom serien med storlekarna 8,5″ och 10,5″ som är 8,5mm tunna och gjorda i aluminium. Utöver det så kommer de naturligtvis finnas i alla regnbågens färger, som det bör när det gäller Nokia.
Förutom dessa tablets så väntas en helt ny Lumia-serie släppas med nya skärmstorlekar. Lumia 525, 625, 725, 825 och 926 ryktas få skärmar med storlekarna 4.5″, 4.6″, 5″, 5.2″ och 5.5″. Denna Lumia-serie väntas släppas i mitten på juni 2014

Utöver detta så ryktas det även om phablets i storlekarna 6″-7″ vilket påminner en del om Sonys senaste phablet Xperia Z Ultra.

Källa:
Ubergizmo

Tidigare artikelNyhet: LG bjuder in till event
Nästa artikelVideo: Project CARS

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn