Nu är Samsung Galaxy S4 Zoom presenterad, här ser ni specifikationerna

Samsung Galaxy S4 Zoom kan enklast förklaras genom att säga att det är en S4 mini med en 10x zoom lins på baksidan. Fast det är inte rättvist att förklara med så få ord.

Telefon/Kameran är utrustad med en 16Mpixel med ”point-to-shoot” sensor. Precis som första telefon/kameran Galaxy Camera så handlar allt om att ha roligt, snabbt kunna redigera, och dela med sig av bilderna. Bortsett ifrån att vara en digital kamera så är det poängen med Galaxy S4 Zoom även att vara en telefon, där du kan göra allt som en vanlig mobiltelefon kan göra. S4 Zoom är utrustad med en låg-upplöst skärm qHD istället för 720p.

Spännande att se hur denna gör sig på marknaden, inte sant?

Källa: engadget.com

Tidigare artikelVideocast: Teknicast #21
Nästa artikelNyhet: Instagram får stöd för video

2 kommentarer

  1. […] Nokia som alltid legat i framkant när det kommer till mobiler har under de senare åren legat några steg bakom. De tycks inte släppa det starka samarbetet med Microsoft, inte ens för att göra en alternativ serie med Androidmodeller (vilket troligtvis skulle vara bra för dom). Nokia ansökte för ett tag sedan om varumärket Nokia Zoom vilket sägs vara till mobiler och tablets med bättre kamera (väldigt mycket som Samsung). […]

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn