Under de senaste veckorna har det kommit en del rykten om att Note 3 kommer få en mini-modell. Nu kommer det fler rykten.

”Mini”-modeller blir allt mer populära, beteckningen ”mini” står för en enklare variant och inte bara en mindre. Samsung har släppt mini-versioner av deras Galaxy S-serie under ett par år nu och rykten säger att det kommer komma en mini-version av Note 3. Troligtvis kommer vi inte få se en speciellt mycket mindre version, men hårdvaran kommer troligtvis bantas en del för att få ner priset. Man skulle kunna se det som en blandning mellan Note 2 och Note 3 då skärmen (enligt den läckta bilden ovan) kommer vara i samma storlek som Note 2 (5,55″). Note 3 Neo, som den kallas, kommer också släppas med Android 4.3 och ha liknande specifikationer som Note 2 med Note 3 specifika funktioner så som ”Air Command” och ”Smart Scroll” etc.

Med tanke på hur Samsung sprutar ut olika modeller från Galaxy S-serien så är det inte alls otänkbart att de släpper en Note 3 ”mini” eller Note 2+. Är Note 3 Neo en aktuell telefon så kommer vi högst troligt få se den i samband med Galaxy S5 lanseringen som väntas hållas strax innan MWC i februari.

Källa:
Engadget

Uppdatering

Det lutar allt mer åt en Note 3 Neo runt MWC nästa månad. Här får vi se Note 3 och Neo bredvid varandra i en läckt bild.

samsung-galaxy-note-3-neo-leak

Tidigare artikelVideo: Närmare titt på ”Project Christine”
Nästa artikelNyhet: Bilder från Minecraft 1.8 är släppta

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn