Tidigare i år så dök det upp rykten som sa att Google jobbade på en tjänst som skulle slå ihop företagets alla meddelandetjänster till en.

För tillfället så kan man både maila och skicka meddelanden via Talk, Google+, Hangout, Messenger och Voice så det känns som ett logiskt steg att slå ihop alla dessa tjänster till en.

Det finns flera sätt som man skulle kunna lösa detta på men en multiplattformslösning skulle ge Google ett oerhört övertag mot andra populära tjänster som iMessage och BlackBerry Messenger. Enligt källor som har varit i kontakt med sajten Geek.com så kommer denna tjänst att kallas Babble och byggs upp från grunden för att lösa dessa problem samtidigt som man för ihop alla tjänster till en.

babble

Babble ska fungera genom att man har samma chatfönster med samma funktioner oavsett vilken Google produkt man för tillfället är inne i och alla ens konversationer kommer att finnas tillgängliga överallt.

Enligt ryktet så kommer man att visa upp och eventuellt lansera den nya tjänsten under Google I/O i sommar och man kommer då att släppa en app för både Android och Chrome OS, och vi hoppas att tjänsten även kommer att släppas för iOS för att tjänsten ska få så stort genomslag som möjligt.

Källa: Geek.com

Tidigare artikelVideo: Ny Bioshock: Infinite trailer
Nästa artikelNyhet: Google Keep lanserat

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn