Roborock som annars är kända för sina robotdammsugare och gör detta bra tar sig nu in i en helt ny produktkategori, vitvaror.

Roborock har nu presenterat Zeo One som är deras svar på hur en ny modern allt-i-ett-tvättmaskin och torktumlare ska vara idag.

Zeo One kommer kunna tvätta kläder upp till 10 kg men endast torktumla upp till 6 kg. Men förutom att det bara är en ny tvättmaskin/torktumlare så har Roborock jobbat mycket med teknik, bland annat torktumlas det mer effektivt för att skona kläderna men även spara på ström.

Även tvättmaskindelen kommer få lite ny teknik, bland annat kommer den vara självunderhållande genom att den rengör luddfiltret automatiskt samt har möjlighet till självdosering av tvättmedel. Inte helt oväntat kanske så kommer vi kunna styra Zeo One med Roborock-appen.

Om Roborock Zeo One kommer till oss i Sverige är okänt, jag skulle nog gissa att vi inte ska hoppas för mycket. Men det är kul att se hur en tvättmaskin/torktumlare kan vara lite modernare än vi är vana vid.

Tidigare artikelRazer släpper sin nya spelkontroll Kitsune
Nästa artikelSony höjer priset på Playstation Plus

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn