Roborock mest avancerade och flaggskepp när det kommer till robotdammsugare, S8 MaxV Ultra börjar säljas i Sverige.

Vill man ha en robotdammsugare som i stort kan göra när det kommer till dammsugning och moppning bäst så är det nog Roborock S8 MaxV Ultra som gäller.

Roborock har utrustat S8 MaxV Ultra med bland annat FlexiArm Design som ska underlätta och göra dammsugningen i i hörn bättre, sen finns även Extra Edge Spinning Mop System som ska kunna moppa längst med golvlister.

Roborock S8 MaxV Ultra

Är man orolig för sugkraften hos S8 MaxV Ultra så ligger denna på imponerande 10 000 Pa vilket är det högsta en robotdammsugare nånsin haft. Moppsystemet som även detta imponerar ska med sina två vibrationsmoduler kunna ge 4000 vibrationer i minuter, S8 MaxV Ultra kommer även känna av där det inte behövs eller går att moppa, då lyfts detta upp automatiskt 20mm.

Ännu bättre är ju att man inte behöver sköta nånting av detta själv, S8 MaxV Ultra har en laddstation där den tömmer behållaren på skräm samt rengör mopparna helt automatiskt, vi behöver bara hålla koll på att tömma behållaren med skräp och smutsigt vatten samt fylla på med rengöringsmedel samt rent vatten.

Är man sugen på Roborock S8 MaxV Ultra så kommer det att kosta 16 990 kronor och säljstart i Sverige är den 14 maj hos bland annat Elgiganten, NetonNet och Power.

Roborock S8 MaxV Ultra Roborock S8 MaxV Ultra Roborock S8 MaxV Ultra

Tidigare artikelUbisofts XDefiant har fått ett släppdatum
Nästa artikelHades II nu släppt som early access

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn