[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Ghost in the Shell är ursprungligen en manga serie och nu dags att se Hollywood göra film av den.

Science fiction action är precis vad Ghost in the Shell är och vi får följa med en hälften robot hälften människa vid namn The Major som spelar av Scarlett Johansson för att bekämpa kriminella och i denna filmen är det hackers det handlar om.

Eftersom Ghost in the Shell från början är en manga serie så är förväntningarna för filmen skyhöga och när det kommer till storyn så är det som vanligt dem små detaljerna som gäller och inte endast det grafiska.

Ghost in the Shell är full med action men även en hel del effekter som vi har att se fram emot där bland annat The Major kommer ha olika utseenden med tanke på att hon bara till hälften är en människa, eller till till hälften en robot/cyborg.

Flera kända regissörer har velat göra en filmatisering av Ghost in the Shell men något som aldrig blivit av eller riktigt fått något stor uppmärksamhet, även när det gäller skådespelarna så har det varit svårt att få några större namn att vilja spela en roll i filmen men det har även varit svårt att behålla känslan i filmen på samma sätt som en manga film skulle göra.

Ghost in the Shell har biopremiär 31 mars.

I detta inlägg förekommer reklam från Ghost in the Shell

[/av_textblock]

Tidigare artikelWindows XP på en iPhone 7
Nästa artikelRecension: The Legend of Zelda Breath of the Wild

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn