Youtubers Life 2 expanderar på ettan genom att släppa ut dig ur ditt hus och ge dig en hel stad att utforska.

Tvåan börjar precis där ettan slutade, man får ett samtal av Xavier som meddelar dig att du är den första personen som klarat Youtubers Life och du får en inbjudan till Newtube city för att starta din Youtube karriär. Storyn efter det intresserade inte mig så mycket, det finns massor med små uppdrag som inte hänger ihop och alla går ut på att du ska träffa en youtuber, springa till andra sidan stan för att hjälpa dom med något och sen är det över. Den repetitionen fick mig att inte vilja ta del av storyn i spelet och rakt av undvika dom uppdrag jag kunde.

Youtubers Life 2

Dagarna består oftast utav att spela in videor och streama efter dom dagliga trenderna men även att springa runt och göra commissions som att streama ett visst spel med ett visst antal tittare eller att ge ett packet till en viss person för att få pengar till att uppgradera ditt hus och köpa dom nyaste spelen. Det finns även några enstaka event som ger lite variation men mestadels av tiden är det exakt samma rutin varje dag vilket blir väldigt repetitivt. 

Det har blivit extremt mycket enklare att få prenumeranter och pengar i spelet vilket har resulterat i att det har blivit mer orealistiskt än vad det redan va. En annan dålig sak är borttagningen  av andra typer av Youtubers vilket begränsar dig till att vara en gaming youtuber. Youtubers Life 2

Artstylen ser ut som en mer rundad och förbättrad version av ettan men det ser ut som att dom siktar på att en yngre åldersgrupp än ettan.

All musik i spelet låter väldigt lik varann. Den blev snabbt extremt repetitiv och jobbig vilket fick mig att stänga av ljudet helt efter bara någon timma med spelet.

Youtubers Life 2

RECENSION ÖVERBLICK
Grafik
8
Musik
4
Miljö
6
Story
3
Tidigare artikelAsus ROG Phone 5s och 5s Pro bekräftat till Sverige
Nästa artikelFinal Fantasy 7: The First Soldier har ett släppdatum
recension-youtubers-life-2Youtubers Life 2 fortsätter där ettan slutade men tyvärr inte på ett sätt som är varken utvecklande eller nytt, det lever verkligen upp till sitt namn att det fortsätter och det räcker tyvärr inte. Det finns några timmas underhållning men lika snabbt tröttnar man denna gången.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn