Logitech har nu presenterat att Pop Keys och Pop Mouse äntligen kommer till Sverige som helt klart är tangentbord i ny tappning.

Slutet på förra året skrev vi om en Logitech-nyhet i form av Pop Keys och Pop Mouse, då släpptes denna nyhet dock endast i ett fåtal länder.

Men nu så, nu har Logitech bekräftat att dessa nyheter även kommer till Sverige och här har vi helt klart ett nytänk när det kommer till tangentbordet i alla fall.

Pop Keys som tangentbordet heter har en kompakt design (TKL) vilket gör att man valt att inte ha med numpad. Längst till höger har man istället valt att ha fyra tangenter som man bland annat kan ersätta med olika känsloikoner samt att vi har en femte knapp enbart dedikerad för emojis.

Alla dessa kan man alltså byta ut lite hur man vill och vilket humör man är på kanske. När man sedan pillar med knapparna funktion i mjukvaran så kan man ställa in detta lite hur man vill, varför inte ha en dedikerad knapp för en specifik emoji som används mycket.

Logitech Pop Mouse

Brytarna som Logitech valt denna gången är linjära Cherry MX vilket bland annat ska ge en tystare klickljud. Tangentbordet är helt trådlöst och drivs av två stycken AA-batterier, enligt Logitech ska batteritiden vara upp till tre år. Man kan även välja att koppla sitt Pop Keys till tre olika enheter samtidigt, antingen via donglen som följer med eller bluetooth, det går sedan enkelt att hoppa mellan dessa olika enheter med ett enkelt knapptryck.

Pop Mouse är en enkel mus med två knappar och ett scrollhjul, det är mer en mus som ska matcha tangentbordet för dom som tycker det är viktigt. Men även Pop Mouse får en dedikerad knapp för bara emojis, emojis för alla.

Logitech Pop Keys

Både Pop Keys och Pop Mouse kommer i följande färger gulsvarta Blast, lavendergröna Daydream samt rödrosa Heartbreak. Pop Keys kostar 999 kronor medan Pop Mouse kostar 499 kronor. Det finns även en ny musmatta Logitech valt att kalla för Logitech Desk Mat i matchande färger för 199 kronor.

Tidigare artikelNetgear har släppt ett Mesh-paket för 18 000kr
Nästa artikelTotal War: Warhammer 3 systemkraven är här

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn