Netgear Orbi är kända för sina mesh-lösningar och nu har det kommit ett nytt paket men en riktigt dyr sådan, strax över 18 000 kronor.

Netgear släpper nya Orbi-system lite då och då, nu är det dags igen. För att ha snabbaste och mest stabila Wi-Fi nätverket hemma så är det WiFi 6E som gäller idag.

Detta Orbi-system vid namn AXE11000 (RBK963) ska enligt Netgear själva vara det första quad-band WiFi-system vilket betyder att den har 2,4, 5, 6 GHz samt ett fjärde extra dedikerat 5 GHz WiFi-band som ska ansluta mellan routern och satelliterna. Fastän att WiFi 6E är såpass nytt så börjar allt fler prylar få denna WiFi-lösning och vi kan nog vänta oss att se betydligt fler under 2022.

Som vanligt när det kommer till ett mesh-system så styr man det mesta via appen och så även här. Man kan prioritera olika enheter, se vilka som är uppkopplade, pausa eller stänga av internet på olika enheter m.m.

Men vill man ha det senaste från Netgear Orbi så kostar det också, ett paket med en router och två satelliter går på hela 18 490 kronor(!), vill man köpa till satelliter så kostar dom 7 490 kronor extra.

Tidigare artikelGoogle Play Games finns nu till Windows
Nästa artikelPop Keys och Mouse från Logitech kommer till Sverige

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn