OpenAI presenterar Sora som kan generera videos

259

OpenAI fortsätter att överraska och har nu presenterat sin lösning på text-to-video som chockat många, detta är AI på en helt ny nivå.

OpenAI som är företaget bakom bland annat ChatGPT har nu visat upp en ny AI som dom kallar för Sora. Sora kommer kunna generera videoklipp baserat på den texten man skriver, text blir alltså upp till 60 sekunder video som ser otroligt realistiska ut.

”We’ll be taking several important safety steps ahead of making Sora available in OpenAI’s products.
We are working with red teamers — domain experts in areas like misinformation, hateful content, and bias — who are adversarially testing the model.”

Ska har än så länge inte släppts publikt så det är fortfarande en väldigt liten grupp personer som kan testa på Sora och använda denna AI. Tanken är dock att fler ska få tillgång till Sora inom sin tid och att det kanske t.om blir en del av ChatGPT.

Klippet ovan kan ni se hur några exempel som Sora har skapat, ha i åtanke nu att så som Sora är idag, så är detta en AI i sitt sämsta skede, nu kan det bara bli bättre och med tanke på hur bra det redan är, hur bra kan det egentligen bli?

Källaopenai.com
Tidigare artikelActivision Blizzard-spel kommer till Game Pass
Nästa artikelTikTok har släppts på Apple Vision Pro

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn