Nytt kapitel i Fortnite bjuder på många nyheter

219

Fortnite har fått sig ett nytt kapitel och en ny säsong, vilket bjuder på en hel del nyheter som bli allt mer intressanta.

Modifiera vapen, LEGO kommer till Fortnite, åka tåg, nya vapen, ny karta… det är bara några av alla nyheter som Fortnite Underground bjuder på.

Och precis som vanlig ordning så har vi ett nytt battle pass med mängder av nya skins att spela till oss, bland annat är Peter Griffin från Family Guy på besök och Solid Snake från Metal Gear Solid.

Men dom kanske största nyheterna är att det kommer släppas lite nya spellägen i Fortnite, först ut blir LEGO Fortnite som blir ett överlevnadsspel och kanske kan locka till sig lite nya spelare. Det blir en stor öppen värld helt i LEGO men med inspiration från Fortnite och man ska överleva med hjälp av verktyg, samla på sig material osv.

Det kommer även andra spellägen som är Rocket Racing och fokus på racing och inspiration från Rocket League. Sista spelläget är Fortnite Festival som Fortnite har utvecklat tillsammans med Harmonix som är studion bakom Guitar Hero och Rock Band, det blir alltså ett musikspel. Alla tre spellägena kommer att vara gratis.

Tidigare artikelAsus har släppt en str uppdatering till ROG Ally
Nästa artikelApple Watch Series 9 har släppts i röd färg

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn