Steelseries smygstartar årets E3-mässa med att introducera tre nya headsets i H-serien.

De nya modellerna i H-serien har en ny ruggad design, anpassningsbara ljudinställningar och är utvecklade för maximal prestanda och komfort. Ljudet är förbättrat och anpassat för spel på turneringsnivå med anpassningsbara ljudinställningar och den senaste generationens drivrutiner, särskilt anpassade för att förbättra audioprestanda och detaljer i ljudet.

H-seriens flaggskepp – 9H, kommer med 7.1 surround från Dolby och unika funktioner som kan aktiveras och optimeras i SteelSeries Engine. De andra nya modellerna – 5Hv3 och 3Hv2, designades med framför allt mobilitet i tanke, och har också utrustats med ett extra mjukt läder på bandet och kåporna för ökad komfort. Samtliga nya modeller i H-serien känns igen på den nya ruggade, industriella designen som är framtagen för särskilt hög hållbarhet.

Steelseries 9H har inbyggt USB-ljudkort, Dolby Headphone som ger upp till 7.1 multikanals surroundljud, Dolby Prologic IIx – Ger det mjukt surround ljud för ökad realism och skräddarsytt ljudlandskap för ett bredare dynamiskt spann, vilket gör att 9H kan ge ett balanserat och linjärt ljudlandskap, anpassat för tävlingsspel.  9H har heltäckande kåpor med extravadderade läderkuddar och en stor infällbar mikrofon. Med följer också utbytbara kablar som fungerar till PC, Mac, tablets och smartphones. Rekommenderat pris ligger på 1399 kronor.

Steelseries 5Hv3 lovar kristallklart ljud med en stor infällbar mikrofon. 5HV3 har heltäckande kåpor med extravadderade läderkuddar och en ny utbytbar nylonkabel som fungerar till PC, Mac, tablets och smartphones. Rekommenderat pris: 699 kronor.

Steelseries 3Hv2 är ihopfällbara för att lätt kunnas ta med på olika LAN, turneringar och resor. Med följer en adapter för användning till PC, Mac, tablets och smartphones. Rekommenderat pris: 349 kronor.

3Hv2 och 5Hv3 kommer att bli tillgängliga nu till sommaren och 9H kommer till hösten.

steelseriesAlla3Hv2

Tidigare artikelTest: Logitech G19s
Nästa artikelNyhet: Kvällens Apple-event strömmas live

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn