Borderlands som har varit en succé för gearbox förlorar nu mannen som bland annat är skaparen bakom spelserien och vill gå ut på nya ”äventyr”. Frågan är om detta kommer påverka kommande Borderlands-spel?

Matthew Armstrong är mannen som skapade Borderlands och har nu valt att lämna Gearbox och detta är inget som han bestämt sig under en dag utan hade planerat detta en längre tid.

I en intervju berättar han att hans plan var att vänta till Borderlands: The Pre-Sequel och Handsome Collection blev lanserande för att han själv skulle få en ”komplett” lansering av serien så som han hade tänkt det samt utan att skada spelserien då vi nog kan vänta oss fler Borderlands inom framtiden fast utan Matthew.

På twitter skriver Matthew:

”Things changed. No longer working at @GearboxSoftware. I will always love Gearbox, but it’s adventure time.”

Vi vet ju sedan tidigare att ett Borderlands 3 är under utveckling och om Matthew nu visste att han skulle lämna Gearbox innan så har man nog inte räknat med honom till utvecklingen av trean utan har ett nytt gäng som jobbar på detta. Tråkigt men alltid intressant och se vad stora namn som Matthew kan komma och överraska med i framtiden.

 

Tidigare artikelRecension: Bloodborne
Nästa artikelBiltest: Seat Leon Cupra 280

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn