Efter att Nintendo gick ut med att Wii U skulle få en prissänkning på 50$ så var det flera som hoppades på att få bonusar som 3DS köparna fick, men så blir det inte.
För någon vecka sedan så gick Nintendo ut med att deras Wii U skulle få ett nytt läge pris, priset ska sänkas med 50$ (~500kr) den 20 september. Nintendos populära 3DS var inte lika populär när den var ny, efter sex månader så sänkte Nintendo priset på 3DS:en vilket gjorde att försäljningen tog fart.

Som bonus så fick de tidiga konsumenterna av 3DS 10 gratis NES (Nintendo Entertainment System) spel och 10 gratis GBA (GameBoy Advance) som på den tiden var exklusiva för denna grupp, GBA spelen är fortfarande exklusiva för gruppen då 3DS:en inte fått tillgång till några GBA spel genom Virtual Consol än idag.

Med detta i ryggsäcken så hoppades tidiga Wii U konsumenter på en liknande bonus för Wii U, såsom ett par GameCube spel eller liknande. Men nu har en talesman från Nintendo gått ut och sagt att konsumenter lika gärna kan vänta till 20 september då Wii U tyvärr inte kommer ha ett liknande bonussystem.

Källa:
Just Push Start

Tidigare artikelTest: Toshiba Qosmio X70-A
Nästa artikelVideo: Ny Xcom – Enemy within trailer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn