TeraStation 3400 är en kombination av NAS och iSCSI,  med lagring på upp till 16 TB

TeraStation 3400 finns både som rackmonterat- och skrivbordsformat, lägg till senaste processorn ifrån Marvell ARMADA, MV78230 Dual – Core CPU och 1 GB DDR ram, så är det en kraftfull NAS- lösning.

Med kombination av kvalitet och mångsidighet så har TS3400 en rad funktioner som normalt stora företag använder. Ett snabbt och pålitligt användargränssnitt, stöd för Active Directory, Hot swap HDD’s, IP-kamerainspeningsmöjligheter och två Super Speed USB 3.0-portar. All data skyddas med RAID, möjligheten att byta hårddiskar utan driftstopp med Hot Swap-teknologin. Utöver detta så kommer enheten även med 10 stycken gratis NovaStor NovaBACKUP licenser.

”Det fantastiska med TS3400 -serien är att det inte finns någon anledning att kompromissa med prestanda för att få ett mer överkomligt pris. TS3400-serien kombinerar en mängd användbara funktioner i en prisvärd och högpresterande NAS-enhet. Den ger kvalitet och hög tillförlitlighet som våra kunder har kommit att förvänta sig av Buffalos affärslösningar” – Säger Paul Hudson, försäljningschef för norra Europa på Buccalo Technology.

TeraStation 3400 finns tillgänglig hos Buffalos återförsäljare i Sverige, som bland annat Dustin, och kostar i grundutförande ca 6000 SEK.

Källa: Buffalo Pressmeddelande

Tidigare artikelNyhet: PS4 Playstation camera har stöd för röstigenkänning
Nästa artikelVideo: Nintendo 2DS Hands-on

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn