De nya stationära datorerna ifrån Acer levereras med 4:e generationens Intel Processorer


Idag presenterades den nya serien med konsumentdatorer ifrån Acer. Dessa ska erbjuda användarna en förbättrad och mer ergonomisk upplevelse.

De nya datorerna är Aspire Z3-605 ”Allt-i-ett”-datorn och micro-tower datorn Aspire TC-603, båda ska vara utformade för hemanvändare och klara vardaglig användning. Dessa har kommer med processor upp till Intel Core i5.

Acer levererar även nåt för den kräsne gamern Predator G3-605 med exceptionell grafik och även fjärde generationens Intel Core-processorer upp till Core i7.

Aspire TC-603 kommer i ett mikro-tower format med portarna lätta att komma åt på framsidan, samt ett litet fack för extra teknik prylar på toppen. Denna serie erbjuder multi-tasking prestanda, 3D-nderhållning med otroliga audio-viseuell kvalitet.

xacer_aspire_tc-603_618x536.jpg.pagespeed.ic.uzlrUGdi8x

Aspire Z3-605 är tillverkad för att ge bästa prestanda och kunna nyttjas av hela familjen. 23-tums IPS panel levererar upp till 1080p, premium ljudet kommer ifrån Harmon-Kardon högtalarna. Z3-605’an går även att få med en 10 punkters multi-touch skärm.

Z3

Predator G-serien är dedikerad till passionerade spelare. Designen är i sci-fi stil precis som tidigare modeller. Användaren har lätt att hålla koll på systemet med hjälp av de 3 indikatorerna på den kromade listen. Predator G3-605 är utrustad med det innovativa kylsystemet kallat ”IceTunel cooling system”, vilket är gjort för att förbättra luftlödet och leda bort värmen mer effektivt än föregångarna. Headset går enkelt att hänga av sig på en medföljande vagga. Senaste Intel Core processorerna ihop med den kraftiga grafiska lösningen och SoundBlaster Cinema ger en känsla utöver det vanliga.

G3

Priserna är idag inte satta på Predator G3-605 men z3605 är satt till 7990:- och TC604 är satt till 5590:- datorerna kommer att finnast tillgängliga i EMEA från augusti.

Källa: Mynewsdesk

Tidigare artikelNyhet: Sharp visar upp qHD+ IGZO skärmar
Nästa artikelKöp en exklusiv Acer Star Trek-dator

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn