Nothing har än så länge endast släppt ett par lurar men har nu en telefon på gång som ska börja säljas redan till sommaren.

Nothing var under 2021 ett omtalat företag, inte bara för att namnet sticker ut mot många andra men även att företaget grundades av Carl Pei som tidigare var medgrundare till OnePlus.

Precis som lovat höll Nothing sitt ”The Truth”-event där den största nyheten för många var att dom har en telefon på gång och kommer att heta phone(1). Det vi vet är att telefonen kommer ha Snapdragon-chip, men exakt vilket chip avslöjades inte.

phone(1) kommer att köra på Nothing OS som ser ut att vara Android men med en egen touch på OS, exakt vad som skiljer sig Nothing OS från andra ska vi få se och höra mer om i april.

Nothing planerar att prata och visa mer av telefonen under dom kommande månaderna och detta kommer att ske på Discord, Instagram, Twitter och nothing.tech.

Planen är dessutom att börja sälja denna telefonen redan till sommaren vilket är bara några månader bort, ska bli intressant vilken prislapp telefonen får samt vilka marknader som Nothing satsar på från start.

Nothing phone(1) Nothing phone(1) Nothing phone(1) Nothing phone(1)

Tidigare artikelVRR på gång till Playstation 5
Nästa artikelSuicide Squad: Kill the Justice League försenas till 2023

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn