Nokia fortsätter att släppa nyheter och denna gången har vi tre nya modeller där den mest intressanta är den med inbyggda hörlurar.

Nokia är som vi alla vet inte den Nokia som det en gång var, Nokia ägs idag av HMD som kämpar på med att ta fram nya och intressanta telefoner.

Nu är det dags igen för tre nya modeller där vi bland annat har Nokia 8210 4G som är en telefon man valt att bygga vidare på klassikern Nokia 8210 från 1999. Helt klart rätt telefon om man gillar knapptelefon men vill ha en modern sådan. Nokia visar även upp Nokia 2660 Flip som är en vikbar telefon och är talat lite intressant.

Men den mest intressanta telefonen är helt klart Nokia 5710 XpressAudio där den stora grejen här är att telefonen har sina hörlurar inbyggda i sig. Detta finns dock ett litet problem, denna telefon kommer inte att köra på Android utan på ett operativsystem Nokia kallar för Series 30+, detta betyder att jag har svårt att tro vi hitta streamingtjänster såsom Spotify eller Apple Music där. Så den stora frågan är vad ska man använda dessa hörlurar till? Ladda ner musiken direkt i telefonen kanske? Eller som man kan se på bilden lyssna på FM-radio med lilla ikonen nere till höger.

Nokia HMD telefon

Tidigare artikelSony och Western Digital visar upp PS5-certifierad SSD
Nästa artikelNothing presenterar phone (1) på riktigt nu!

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn