Närmare titt på Starengine motorn

271

Star Citizen är utvecklat i Starengine-motorn som vi nu har fått oss en närmare titt på i ett videoklipp som imponerar på många sätt.

Star Citizen är ett spel som har varit under utveckling så länge vi kan minnas och som fortfarande inte är färdigt, tydligen långt ifrån färdigt.

Men kanske kan en av anledningarna vara att dom har jobbat på en helt egen grafikmotor vid namn Starengine för att kunna skapa en upplevelse som är helt sömlös och som dom själva kan optimera på bästa möjliga sätt.

Nu har utvecklarna släppt ett 25 minuter långt klipp som lägger all fokus på Starengine och visar vad denna grafik/spel-motor faktiskt går för. Det är helt klart en imponerande motor som gör mycket rätt, vi får bara hoppas det blir lika bra när (om) Star Citizen nånsin släppts och det blir spelbart.

Starengine är i grund och botten en vidareutveckling av Lumberyard som i sin tur är baserad på  Cryengine, men detta behöver inte vara något negativt, tvärtom ett stort plus grafikmässigt.

Star Citizen som vi redan vet saknar släppdatum och vågar man tro många inom branschen så kan det dröja bra många år innan spelet faktiskt släpps i nån form av fullversion eller spelbar version.

Tidigare artikelKodak Super 8 kamera blir inte som först lovat
Nästa artikelEM 2024 kommer till EA Sports FC 24

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn