Kodak har verkligen fått kämpa med sina produkter och allt inom just kamera och film segmentet, Super 8-kameran är inget undantag.

Första gången som Kodak faktiskt visade upp Super 8 var på CES 2016, då hade dom som mål att prissätta kameran på cirka 2 000 dollar, som många tyckte kunde vara OK om kameran presterar förstås.

Men nu nästan åtta år senare så har Kodak äntligen släppt sin Super 8-kamera som har en retro industriell inspirerad design där objektivet är något man kan byta ut om man investerar i C-Mount lens. Skärmen som sitter på är 4 tum LCD.

Men det som får många att bli lite fundersamma är att prislappen på 2 000 dollar blev det inte, istället är prislappen på 5 495 dollar, nästan tre gånger så mycket. Värt att nämna också kanske är att detta är en kamera som filmar på analog film som bara dom kostar runt 700 kr/st.

Det som kanske chockar mest och man undrar hur Kodak tänkte där är att man har valt att köra på micro-USB istället för USB-C som är bättre på alla sätt, finns det någon anledning att man behåller micro-USB?

Källakodak
Tidigare artikelMediatek presenterar Dimensity 8300
Nästa artikelNärmare titt på Starengine motorn

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn