MSI The Claw

MSI har nu presenterat sin Steam Deck konkurrent och denna gången är det Intel-chip som gäller, det ser onekligen intressant ut.

MSI har nu gjort den officiell, The Claw som är deras svar på hur en handhållen speldator ska vara, kort och gott en Steam Deck-konkurrent.

Under skalet hittar vi som vi redan visste Intel Core Ultra-processor som ska dra nytta av Intels XeSS-teknologi som i sin tur ska ge bättre prestanda än sina konkurrenter. Skärmen som är det vi saknat information på vet vi nu är på 7 tum i full HD-upplösning och stöd för 120 Hz i uppdateringsfrekvens.

MSI har jobbat mycket med att hålla The Claw nerkyld för bästa möjliga prestanda under en längre tid, därför har The Claw utrustats med MSI:s Cooler Boost Hyperflow-teknologi. Även batteriet ska vara störst i jämförelse med andra konkurrenter, enlgit MSI ska vi kunna spela i två timmar under full prestanda innan vi måste trycka in laddaren.

MSI The Claw

Operatvisystemet i MSI The Claw använder sig MSI av ett eget sådant som är baserad på Windows men vi ska med det lättare gränssnittet kunna installera Windows och Android spel, men exakt hur det ser ut återstår att se.

Jag måste dock säga att MSI har nog det sämsta namnet på sin enhet. The Claw. Hur mycket den kommer att kosta samt när den börjar säljas återstår att se.

Tidigare artikelHalf-Life 2 har fått lite RTX-kärlek
Nästa artikelMophie har släppt Juice Pack på nytt

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn