Logitech fortsätter att uppdatera en av deras favoriter MX Master som denna gången får en ny design samt lite nya materialval och äntligen USB-C.

MX Master 3 är äntligen här som är en av mina personliga favoriter och främst för kvalitén på musen och att den håller såpass länge som den gör men daglig användning.

MX Master 3 får en lite annorlunda design men några av knapparna har flyttats också som ska vara mer lättillgängliga där vi bland annat kan hitta scrollhjulet på sidan är betydligt större än tidigare. Båda scrollhjulen är nu i rostfritt stål vilket ger en premium känsla av musen.

Sensorn är dock oförändrad och fortfarande på 4000 DPI vilket är lagom för denna typ av mus. Det går även denna gången att koppla musen till datorn via bluetooth eller via USB-dongeln som följer med. Batteritiden ligger på 70 dagar och äntligen går det att ladda med USB-C nu.

Men förutom att dom har en uppföljare till mångas favoritmus så har vi nu även ett tangentbord som ingår i MX-serien vid namn MX Keys.

MX Keys kommer även den att ha en premiumkänsla och detta bland annat tack vare materialvalen, vi hittar bland annat en stålram vilket gör tangentbordet väldigt stabilt. Det är lågprofilknappar som är bakgrundsbelysta och just bakgrundsbelysningen är lite unik då den endast lyser när tangentbordet känner av händer i närheten och tänds då.

Även MX Keys kommer vi att kunna ladda via USB-C och enligt Logitech kommer vi få tio dagars batteritid med bakgrundsbelysning men hela fem månader om vi stänger av ljuset.

Både Logitech MX Master 3 och MX Keys kommer att börja säljas på Logitech.com under september månad medan återförsäljarna får vänta till oktober. MX Master 3 kommer att kosta 1 299 kronor och MX Keys hamnar på 1 299 och vill man ha ”Palm rest” så hamnar priset på 1 399 kronor och heter då MX Keys Plus.

Tidigare artikelAndroid 10 har släppts
Nästa artikelUSB4 specifikationerna är äntligen spikade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn