Vi har länge velat och vill ha möjligheten att spela World of warcraft på konsol, något som Blizzard inte utesluter utan gärna vill göra.

World of warcraft som fyller 20 år nästa år har verkligen gjort ett rejält avstamp på industrin, men det är fortfarande ett spel som bara finns på PC vilket många inklusive oss har tyckt är konstigt sedan dag ett.

I en intervju med Gamesradar berättar Holly Longdale som är exekutiv producent för World of warcraft att dom i stort sett dagligen pratar om att ta fram World of warcraft till konsol, tekniken finns där idag, kontrollerna är inga problem så möjligheten finns. Finns flera spelare idag som spelar World of warcraft på PC med handkontroll, något som jag tidigare inte trodde var möjligt.

Kanske blir det ännu mer en självklarhet nu när Microsoft faktiskt äger Blizzard och dom vill se deras stora titlar även till Xbox i framtiden, vi får se och hålla tummarna.

Just nu verkar det i alla fall vara full fokus på kommande expansioner till World of warcraft, men kanske får vi oss en överraskning nästa år som 20-års jubileum.

Källagamesradar
Tidigare artikelApple jobbar inte på en 27-tum iMac
Nästa artikelNya skärmar från Dell är certifierade för ögonkomfort

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn